Mannen uten egenskaper

Mannen uten egenskaper
Forfatter: Magnus E. Marsdal
ISBN: 9788292866061
Produktkode: Innb
Tilgjengelighet: På lager
Pris: 189,00kr 59,00kr
Uten MVA: 59,00kr

...og andre problemer i norsk politikk

En bok om den dramatiske politiske makt­kampen innen norsk venstreside: mellom «de rødgrønne» og «stoltenbergerne».

Magnus E. Marsdal har sett nærmere på den rødgrønne regjeringens første tre år ved makten. Hva skjedde med svømmebassengene? Har folk flest mistet sansen for de rødgrønnes program? Eller er det Jens Stoltenberg som ikke liker sosialdemokratisk politikk?

I Mannen uten egenskaper hevder Marsdal at regjeringen så langt ikke har levert. Han tegner konturene av en dramatisk politisk maktkamp innen norsk venstreside: mellom «de rødgrønne» og «stoltenbergerne».

Les også om fallskjermhopperen Eivind Reiten, sutrekoppen Stein Erik Hagen, frihetsgudinnen Hege Storhaug og møt Harald Eia, nyliberalismens glidemiddel.

«Han gyver løs med energi og grundighet, og har en frapperende evne til å finne tall, grafer, eksempler og stemmer til støtte for seg selv.» Frank Rossavik. Bergens Tidende. 30.09.2008

«Marsdal er blitt en av venstresidens viktigste ideologer, etter å ha gitt ut flere bøker, blant dem den mye omtalte Frp-koden. Hans utgangspunkt er konkret, med dreier seg om økonomi, ulikhet og samfunnsklasser.» Mina Hauge Naerland. Dagbladet

 

Tagger: ,